VEILIG SHOPPEN

Wij doen er alles aan om het winkelen bij Menger zo veilig mogelijk te laten verlopen. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Gelukkig biedt onze winkel met 1000 m2 vloeroppervlak voldoende ruimte om op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te winkelen.

De volgende maatregelen en adviezen moeten ervoor zorgen dat het winkelen bij ons veilig blijft, zowel voor u als voor onze medewerkers.

Wij zien erop toe dat er niet te veel mensen tegelijkertijd in onze winkel aanwezig zijn. Mochten we op een bepaald moment "vol" zijn, dan vragen wij u om buiten (op gepaste afstand) te wachten of om op een later tijdstip terug te komen. Tijdens acties ontvangt u een tegoedbon om later alsnog te kunnen profiteren van de actie.

Kom bij voorkeur op rustiger momenten:
- maandagmiddag
- 's morgens (ma. t/m za.) tussen 9.30 en 10.30 uur
- aan het eind van de middag (ma. t/m vr.) na 17.00 uur
- op vrijdagavond (tot 20.00 uur)

Bij de ingang verzoeken wij u om uw handen te ontsmetten met desinfectiegel. Ook bieden wij een mondkapje aan welke u mag gebruiken.

Enkele paskamers zijn gesloten zodat er ook tijdens het passen voldoende afstand kan worden gehouden. Bovendien worden paskamers regelmatig gereinigd.

Onze kassa's zijn afgeschermd met speciale schermen. Bij het afrekenen verzoeken wij u om bij voorkeur contactloos, met pinpas of creditcard te betalen.

Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, dragen mondkapjes en wassen/desinfecteren regelmatig hun handen. 
 

Onze koffiehoek is voorlopig gesloten.

Heeft u of iemand binnen uw huishouden corona-gerelateerde klachten? Dan zien wij u graag op een ander moment terug.

Het is mogelijk om buiten openingstijden op afspraak te komen winkelen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer: 053-4611473.

GLANERBRUG

HEREN- EN DAMESMODE
GRONAUSESTRAAT 1175
7534 AG  GLANERBRUG (ENSCHEDE)

INFO@MENGERMODE.NL | TEL. 053-4611473

OPENINGSTIJDEN
 

LOSSER

DAMESMODE
DE BRINK 21
7581 JC  LOSSER

 


INFO@MENGERMODE.NL | TEL. 053-4785945

OPENINGSTIJDEN